3 Aralık 2013 Salı

ETAMİN AŞKINA :)

Yeni aşkım,yeni  heyecanım....şimdilerdeki eğlencem:) acayip zevk alıyorum etamin işlerken...kendi çabamla öğrendim etamini...ve başardım işte ilk göz ağrım...
      (Bitirdikten sonra tam çerçevelicem kumaşı çerçeveye yerleştirirken cam çıt diye kırıldı şimdilik bu çerçevede:) yakında güzel bir çerçeveye girecek minik kuşum:)....)





NOT:BUDA NETTE BULDUĞUM ŞABLON FAYDALANMAK İSTEYENLERE:)


12 yorum:

  1. etamin işlemek sabır gerektirir ama bencede işlemek çok zevkli ve dinlendirici.benimde bikaç çalışmam var ilham almak istersen:)

    YanıtlaSil
  2. nazarı çıkmıştır :) etamin gerçekten çok zevkli insan başladı mı bırakamıyor. Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. Ellerine sağlık :) çok şirin

    YanıtlaSil
  4. Çok şirin olmuş! Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  5. tuğçecim gerçekten sabır işi hele küçük bir çocuğunuz varsa:) sende harika işler çıkarmışsın...seninde ellerine sağlık vallahi...:)

    YanıtlaSil
  6. bahar nazarmı dersin:)) çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
  7. resim defterimm ve miraycım çok teşekkürler sağ olasınız:))

    YanıtlaSil
  8. Çok zevkli ve sabır istiyor minik kuş ne tatlı :) Ben büyük desenlere heves etmiştim de çok pahalı dediler vazgeçtim.

    YanıtlaSil
  9. teşekkürler nebihancım,bencede büyük etaminler pahalı olur ya seccadeler bile pahalıya geliyormuş ipleri astarlaması vs...o zaman ne yapıyormuşuz böyle minik minik zevkli işlere el atıyormuşuz:)))

    YanıtlaSil
  10. sabır gerektiren harika bir göz nuru ellerine sağlık arkadaşım

    YanıtlaSil
  11. allah razı olsun arkadaşım çok teşekkürler tek tek sabırla işleniyor en ufak desen bile tebessüm ettirmeye yetiyor...el emeği gibisi yok:)

    YanıtlaSil
  12. allah razı olsun arkadaşım çok teşekkürler tek tek sabırla işleniyor en ufak desen bile tebessüm ettirmeye yetiyor...el emeği gibisi yok:)

    YanıtlaSil

1 YORUM 1000 MUTLULUK :)