27 Temmuz 2013 Cumartesi

Dantel detaylı tişört:)



Geçen gün diktim bu tişörtü...kolunu sonradan ekleme yerine yarasa kol diker gibi çizip biçtim ama ne yazık ki bir kolu azıcık dar olmuş...onuda ayarlıcam artık bir şekilde...ön kısmı baktım azıcık açık olmuş hemen ek yaptım böylece daha kapalı durdu:) arkasına da küçük bir tül kullanarak dantel ekledim...ilk tecrübeme göre en azından giyilebilir oldu:))






5 yorum:

  1. Güle güle giyin.

    Bana da beklerim :)
    http://nebihanakca.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Güle güle giyin.

    Bana da beklerim :)
    http://nebihanakca.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Canım, Napolyon ne demiş: Yenile yenile yenmeyi öğreneceğim. Tabi bu arada ne çok insan perişan oldu, öldü falan. Onların adı anılmaz. Ama Napolyon bilinir:) Şimdi biz acemi terziler de Napolyon gibiyiz bu yolda. Onlarca kumaş, dikiş, emek telef olur, bir dönem sonra dikilenler ele gelmeye, beğenilmeye başlar, telefler unutulur. Yaka ve kol üst bedende en zor kısımlardır. Yaptıkça elin alışacak, kendi içinde daha kararlı ve tutarlı dikişler çekebileceksin. Dikişte bile titreklikler belli olur başlarda, sonra sonra düzelir gider. Kumaşının rengi süper. Ben de geçen sene internetten bir bluz almıştım, saks mavi, yakası dantelli. Mankenin üzerinde hiç de açık durmayan yaka bana havuz gibi oldu. Kol evleri de geniş. Ben de bir ataletimi yensem, omuzlardan bir kaç cm içeri girivereceğim ve cuk oturacak. Ama bluzu baştan dikmek daha kolay geliyor:(( Neyse, senin renk bana o bluzu hatırlattı, bir de selam vereyim dedim.

    YanıtlaSil
  4. öyle seviyorum ki böyle yorumları insanları motive ediyor...önceden azıcık zor işler yapayım derdim epeydir evde kendi kendime beni dikişe heveslendircek basit işler yapıyorum yayınlamıyorum ama pratik şeyler yapınca en azından soğumuyorum el emeği işlerden...ne diyelim yapa yapa öğrencez artık...sevgiler....

    YanıtlaSil

1 YORUM 1000 MUTLULUK :)